זה מהווה מצרך מרכזי בארגז הכלים של SEO כבר כמה שנים, אך בקרוב הוא ייעלם, אז מה אתה עושה עכשיו?
ג'וף מיקין מסביר כיצד זה יכול לעבוד לטובתך
אך אל תשכח לבדוק את הנתונים המובנים שלך בעזרת כלי בדיקת הנתונים המובנים וכלי הבדיקה לתוצאות עשירות. אם השתמשת בו לבדיקה וניתוח באגים על הנתונים המבניים שלך, אתה עלול להיות מעט מאוכזב מכך שהוא נעלם. זה יהיה זמין לזמן קצר, וגוגל ממליצה להתרגל במוקדם או במאוחר. כלי בדיקת התוצאות העשיר הפך לנורמה החדשה לבדיקת נתונים מובנים, אם כי גוגל אומרת שהוא יתחיל להשליך או להסיר אותו מתישהו בעתיד.
כמובן
כל כלי הבדיקה שונים ויכולים לעזור לך לשפר את הנתונים המובנים שלך בעזרת מספר פונקציות. לבחירת כלי בדיקת StructuredData המתאים, תחילה עליך לבדוק אותו באמצעות כלי בדיקת הנתונים המובנים. ריכזנו עבורכם רשימה של כלי בדיקת הנתונים המובנים הטובים ביותר שיש בהם כדי לעזור לכם לבחור את הכלי המתאים לבדיקת נתונים מובנים עבורכם. תוכלו למצוא גם כמה טיפים וטריקים שימושיים לבדיקות נתונים מובנות שיעזרו לכם לאמת את הקוד שלכם.
כלי זה עוזר לך להוסיף סימני נתונים מובנים לאתר לדוגמא ולבדוק אותם בעזרת כלי בדיקת הנתונים המובנים
זה יעזור לך להוסיף את קובץ DataMarkup המובנה לאתר לדוגמא, לבדוק ולאמת את תוצאות הבדיקה. כלי זה יעזור להוסיף סימון נתונים מובנה לאתרי האינטרנט לדוגמא, לבדוק ולאמת את הבדיקות.
Codelab זה מנחה אותך בתהליך של הוספת מספר סוגים של נתונים מובנים לאתר HTML פשוט
כולל המקומות שבהם הם מוצבים באתר ואופן אימותם. טבלת קוד קוד זו תנחה אתכם בתהליך הוספת מספר סוגים של נתונים מובנים לדף ה- HTML הפשוט שלכם, כך שיכלול היכן המאוחסנים הנתונים המובנים באתר שלכם (והיכן הם מאומתים).
Google מספקת דוח נתונים מובנה משלה
המספק לך סקירה מלאה של נתוני הסימון של האתר שלך. בעזרת כלי זה תוכלו לבדוק את פורמט הנתונים המובנים בקוד שלכם וגם לבדוק אם קיימות שגיאות בסימון כמו שגיאות הקלדה, שגיאות עיצוב וכו '. כדי לקרוא מה זה, למשל, לחצו על כפתור "ראה סימון" ואז יופנה למבנה. כתובת אתר, סוג ועוד, בין אם זה דף אינטרנט, פוסט בבלוג או אפילו דף HTML פשוט.
הכלי לבדיקת נתונים מובנים מזהה גם סוגים אחרים של סכמות בהשוואה למבחן תוצאות עשירות, הבודק רק את הנתונים המובנים הזכאים לתוצאות עשירות.
כדי לבדוק שגיאות בקוד שלך, אתה זקוק לכלי שנקרא כלי לבדיקת נתונים מובנים, ואני תמיד אמליץ עליו. אם תמלא את האתר שלך באופן דינמי בשמות סכמות (למשל Javascript), התוצאות יופיעו בתוצאות הבדיקה. באפשרותך לפרוס את הדף בכלי זה לפני שתבדוק אותו או לאחר יישום הכלי לבדיקת נתונים מובנים. אני משתמש בו לכל בדיקות הנתונים שלי, אבל זה כלי נהדר לשלב הראשון של יישום ובדיקת נתונים מובנים.
החלק הפנימי של הכלי הזה מעודכן והוא שואב נתונים מכלי הבדיקה של גוגל
כדי לבדוק את מבנה הנתונים המובנים (למשל JSON, RDFa, JSON – LD וכו '). הכלי לאימות נתונים מובנים בודק את כל הפורמטים של מטא נתונים הנתמכים בכלי אימות הנתונים המובנים של גוגל, כולל מיקרו נתונים, סכמה או R DFDA, וכל פורמט מטא שהוא תומך בו (כולל "מיקרו נתונים", "סכמה" או "RDFA") ו / או "JSON -LD"). כלי זה מושך את הנתונים מכלי הבדיקה של גוגל אל מבחן נתוני המבנה ובודק את שמות הסכימה, סוגי הנתונים, שמות הסכימה, rdfa ופורמטי נתונים אחרים. המבנים של בדיקות הנתונים נבדקים על ידי כלי בדיקת הנתונים של מבנים, הבודק כל פורמט מטה-נתונים התומך בכלי בדיקות הנתונים למבנה של גוגל, כולל "מיקרו נתונים", "סכמה", "סכמה" ו- "RFDA" או אפילו "Javascript" ( או כל פורמט נתונים) בכללותו.
לאחר ההגשה, כלי הנתונים המובנים של גוגל יראה לך אם קיימות שגיאות בסימון הנתונים המובנים.
שגיאה פשוטה בקוד JSON שלך יכולה למנוע אימות של הנתונים המובנים שלך באמצעות כלי הנתונים המובנים של גוגל
אתה יכול ללחוץ על פריט כאן ולהסתכל באופן ספציפי על ה- JSON שאתה נתקל בבעיות איתו. לך, היכן שכלי אימות הנתונים המובנים מראה לך את הקוד
יש דרך קלה לבדוק אם הסימון שלך מיושם כראוי, וזה נקרא כלי בדיקת הנתונים המובנים של גוגל. זה בחינם ועובד על ידי בדיקת הסימון באתר שלך, אך עליך לגשת לאתר באמצעות דף המוגן באמצעות סיסמה, דבר שכלי בדיקת הנתונים אינו יכול לעשות.
עליך לבצע את הצעדים לשימוש בתכונה זו ולאמת את הקוד שלך באמצעות כלי בדיקת הנתונים המובנים. אתה יכול למקם את הקוד באופן ידני, אך אין לך דרך להביא דפים קיימים עם נתונים מובנים.